Информация за Агромашина

Ние сме компания
с дългогодишна история

АГРОМАШИНА е създадена през далечната 1965г. Тогава тя е била държавно стопанско обединение със седалище в София. Произвежда селскостопански машини, резервни части и принадлежности. Сред неговите предприятия са: Държавен машиностроителен завод, Русе (по-късно „Агромашина“) – за земеделска прикачна техника; ДМЗ „Г. Димитров“, Видин (по-късно ДСО „Випом“) – за водни помпи; Тракторен завод, Карлово (днес „Агротехника“) и др. Външнотърговското предприятие на обединението е „Агромашинаимпекс“, преобразувано в акционерно дружество през 1990-те години. Вдъхновени от дългата история на АГРОМАШИНА и доброто име сред всички земеделски производители в България решихме да приемем бранда „Агромашина“ и да продължим традицията в сферата на земеделието.

Екипът съставен от професионалисти се стреми да покрие и обслужи всяка точка от територията на страната.
Агробазите се състоят от магазини, които имат огромна база от резервни части и машини за всички видове аграрна техника ,която разновидност надвишава 180 000 вида.

Дългите години в сферата на земеделието и хората обучени при нас се опитваме да извършваме професионално гаранционно и следгаранционно обслужване на машините. Опитваме се да сме иновативни и гъвкави при всяка една среща с Вас с идеята да намерим решение на всеки един въпрос .

Процес на работа

Нашата техника в помощ на Вашия земеделски или строителен бизнес

Стъпка 1

Консултации и избор

Стъпка 2

Продажба и сервиз

Стъпка 3

Налични резервни части

Стъпка 4

Обслужване и обучение

ТЕХНИКА И ОБОРУДВАНЕ

+200

вида машини и прикачен инвентар

РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ И ПРОДУКТИ

+35 000

налични части, оборудване и други

БИЗНЕС СРЕДА

+950

бизнес партньори и клиенти